Sjönnebols herrgård ramstad lantbruk ab
Boende
Bröllop
Får
Hundsporthall
Kennel Sjönnebol
Cefneithin Gypsy
Nell
Nordic Paws Harry
Recept
Försäljning
Honung
Ved & Flis
Ull & Skinn
Saludjur
Entreprenad
SJÖNNEBOLS HERRGÅRD
RAMSTAD LANTBRUK AB
Boende
Bröllop
Får
Hundsporthall
Kennel Sjönnebol
Cefneithin Gypsy
Nell
Nordic Paws Harry
Recept
Försäljning
Honung
Ved & Flis
Ull & Skinn
Saludjur
Entreprenad
Lammrostbiff med pasta och soltorkade tomater
4 port
500 g lammrostbiff
Chili-olivolja
4 schalottenlökar
4 st vitlöksklyftor
200 g kastanjechampinjoner
15 st soltorkade tomater
salt & peppar
Sås
1 dl vitt vin
1 msk oxfond
1 citron
2 dl vispgrädde
Ruccola
Parmensanost
500 g linguine
Ansa köttet och strimla det i mindre bitar.
Massera in köttet i chili-olivolja och stek på.
Salta och peppra.
Ta upp köttet ur pannan och låt vila en stund.
Hacka lök, vitlök och svamp i små bitar.
Fräs på tillsammans i chili-olivolja.
Blanda så småningom i köttet.
Skär tomaterna i mindre bitar och häll i pannan.
Häll på vin, oxfond och citronzest (inte det vita).
Häll i grädden och koka upp.
Koka pastan al dente och blanda i grytan.
Spar lite av pastavattnet och späd i grytan.
Blanda i ruccola och riv parmensan över i samband med servering.
RAMSTAD GÅRD, SÄFFLE
+ 46 (0) 70 694 17 42
INFO@SJONNEBOLS.SE
Copyright © Alla rättigheter förbehållna Sjönnebols Herrgård Ramstad Lantbruk AB