Mixa chiliolivolja, schalottenlökar, vitlök, buljongtärning och rivet skal av en citron med stavmixer till en slät smet.
Blanda i smeten med färsen och rör om. Tillsätt salt och peppar. Häll även i panko.
Sätt ugnen på 220 grader.
Rulla färsen till små bollar och placera på en plåt med bakplåtspapper.
Tillaga därefter i ugnen i 5 minuter.
Pasta
Använd en traktörpanna och häll i chiliolivolja och fräs på spenaten på låg värme. Ha samtidigt i 4 pressade vitlöksklyftor och lite salt.
Blanda crème fraiche med 2 pressade vitlöksklyftor och riven parmensanost.
Häll därefter crème fraicheblandningen i spenaten när den blivit mjuk.
Rör om och koka upp.
Koka pastan al dente och häll sedan ner den i traktörpannan med spenat och crème fraiche och blanda ihop. Spara eventuellt lite av pastavattnet och späd med.
Stek på köttbullarna i en stekpanna så de får lite färg innan servering.
Toppa dem på pastablandningen och strö lite riven parmensanost över.