Sjönnebols herrgård ramstad lantbruk ab
Boende
Bröllop
Får
Hundsporthall
Kennel Sjönnebol
Cefneithin Gypsy
Nell
Nordic Paws Harry
Recept
Försäljning
Honung
Ved & Flis
Ull & Skinn
Saludjur
Entreprenad
SJÖNNEBOLS HERRGÅRD
RAMSTAD LANTBRUK AB
Boende
Bröllop
Får
Hundsporthall
Kennel Sjönnebol
Cefneithin Gypsy
Nell
Nordic Paws Harry
Recept
Försäljning
Honung
Ved & Flis
Ull & Skinn
Saludjur
Entreprenad
Lammburgare med chilicheese
4 port
Hamburgare
500 g lammfärs
1 gul lök
1 dl chiliolivolja
4 msk panko
2 msk smokey hickory
2 msk cognac
1 tsk salt
peppar
Ostsås
150 g cheddarost
0,75 dl j
alapeño (tricolor)
Tillbehör
4 hamburgerbröd
2 tomater
1 rödlök
sallad (m
âche)
1 pkt bacon
Sätt ugnen på 200 grader.
Hamburgersmet
Häll upp färsen i en rymlig bunke. Finhacka löken och häll i.
Tillsätt chiliolivolja, panko, smokey hickory, cognac, salt och peppar.
Rör om och forma till 4 lika stora bollar som plattas ut till burgare på ett fat.
Grilla eller stek i panna.
Skär bacon-remsorna på mitten och placera på ett bakplåtspapper på en ugnsform.
Sätt därefter in formen med bacon i ugnen och kör några minuter till önskad krispighet.
Ostsås
Finhacka j
alapeño och smält osten i en kastrull på svag värme.
Tillsätt hackad jalapeño och rör om. Låt stå på svag värme i kastrullen.
När allt är klart steks eller grillas bröden så att insidan får lite yta.
Servera därefter med sallad i botten och burgaren ovanpå.
Ringla sedan smält chilicheese över burgaren.
Ha sedan på bacon, skivad tomat, skivad rödlök och toppa med hamburgerbrödet.
RAMSTAD GÅRD, SÄFFLE
+ 46 (0) 70 694 17 42
INFO@SJONNEBOLS.SE
Copyright © Alla rättigheter förbehållna Sjönnebols Herrgård Ramstad Lantbruk AB