Ta fram köttet i god tid och låt det bli rumstempererat.
Potatis
Sätt ugnen på 200 grader.
Tvätta potatisen och låt skalet vara på för mer krispighet. Skär tunna snitt i potatisen som inte går helt igenom. Ställ potatisarna med den skårade sidan upp i en ugnsform.
Sätt in potatisen i ugnen och låt gå ca 45-60 minuter (beroende på storlek på potatis).
Pensla under tiden potatisarna med smör medan de är i ugnen. Upprepa ca 3 gånger.
Ha på ströbröd på potatisarna när ca 10 minuter av tiden återstår.
Choronsås
Smält smöret i en kastrull på låg värme.
När smöret smält, ställ åt sidan och låt svalna en stund.
Skala och hacka schalottenlökarna.
Koka ihop vinäger, vitpepparkorn, schalottenlök och persiljestjälkar tills hälften återstår i en annan kastrull. Sila av och häll tillbaka reduktionen i kastrullen.
Vispa i äggulorna (rumstempurerade) i reduktionen. Vispa kraftigt tills det blir "fluffigt".
Droppa ner det smälta fingervarma smöret, dock ej den vita bottensatsen, i en tunn stråle under kraftig vispning.
Tillsätt tomatpuré (rumstempurerad), hackad persilja och smaka av med salt och peppar.
Kött
Salta och peppra köttet.
Stick en termometer i mitten på köttet och grilla tills innertemperaturen når 54 grader.
Tvätta av och dela paprikorna på mitten och grilla på även dem.
Ta därefter upp köttet och linda in i folie och låt vila ca 10 minuter.